Apáknak

Osztálykirándulás – Fél perces történetek –

Egyik este anya, -mint szinte mindig- most is a konyhában ült, a sörét kortyolgatta, cigizett és valami komoly könyvet olvasott.(Nem is sejtette, hogy fia 13 évesen már meg-meg dézsmálja a cigi készletét. Hol az éppen a pulton felejtett -hogy ne tűnjön fel: szigorúan csak nemrég megkezdett- dobozból csent el 1-1 szálat, de később megfigyelte, hogy… Tovább »

A cowboy kalap – Fél perces történetek –

Egy nap apa, mikor hazajött, szólt a fiának. Sosem szólította úgy, hogy “fiam”, csak a nevén: “Balázs”.– Balázs! Gyere, hoztam Neked valamit…A fiú lejött a lépcsőn tetőtéri szobájából. Apja zavartan mosolygott az előszobában, kezében egy műbőr, játék cowboy kalappal…– Tudod, ma éppen vásár van…és én meg pont arra jártam…és egyszer csak megláttam ezt a kalapot…és… Tovább »

Felnőttem, merre tovább? -avagy miért nem lesz FÉRFI a férfi?

Sok férfi -ahogyan persze nő is- jut el –ha előbb nem, de általában- élete közepe táján odáig, hogy szinte a „semmiből” előjön benne egyfajta „erőtlenség”, „hiábavalóság” érzése. Mintha elveszett volna a cél: „merre is menjek tovább, mit tegyek, hogy jól érezzem magam?” Mi lehet ennek a hátterében? Az egyik, ami eszembe jut: az „élet közepi… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!